menu

Milling og Molbech med Phil Collins show

onsdag 21. juni 2023 Phil Collins og Genesis er intet mindre end kultfænomener indenfor musikverdenen, og nu går de danske radioværter og dj’s Henrik Milling og Nicolai Molbech bagom den verdenskendte stjerne og de mange hits. Showet gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 23. marts.

Another Day In Paradise, In The Air Tonight, You’ll Be In My Heart, Against All Odds, Two Hearts og mange mange flere.

Gør dig klar til at blive blæst bagover, når de danske radioværter og dj’s, Henrik Milling og Nicolai Molbech, fortæller hele Phil Collins’ historie i lyd og billede, bakket op af Jan Glæsels skarpslebne stjerneorkester Rumors Corner.

Det hele er bygget sammen til et to timer langt historiebåret lydværk i et fuldstændigt originalt format. Det er mødet mellem en live podcast og en koncert, som skaleres op med en nærmest filmisk brug af lydeffekter, musik og visuals. Showet Milling & Molbech – Phil Collins + Genesis gæster AKKC’s store scene lørdag 23. marts, hvor der er lagt op til en aften med spændende historier og ikke mindst hits på stribe.

Hits og bedrifter – skjulte sandheder
Da Phil Collins i 1970 blev trommeslager i Genesis, markerede han sig som sangskriver i bandet og senere som sangeren, der skulle redde orkesteret efter Peter Gabriels exit. 

Da Phil Collins senere indtog pladsen som leadvokalist, ændredes den vestlige verdens lydbillede – i bogstavelig forstand. 

Det ikoniske trommefill fra solosinglen In The Air Tonight indvarslede senere et tordenskrald af ren musikalsk energi, som ingen før eller siden har oplevet på samme plan.

Ingen anden kunstner har haft samme succes fordelt ud over en solokarriere, en bandkarriere og et ufatteligt antal producer- og sangskrivningssessions for andre kunstnere. 

Bag ved succesen står der dog en anden virkelighed og blinker med roterende røde advarselsblink. For hvordan kan man jonglere et arbejdspres, der kræver et døgn på 72 timer og samtidig være nærværende overfor familie og børn? Og måske vigtigst - sig selv?

Phil Collins’ liv synes at være et langt triumftog af fantastiske hits og bedrifter, der tit er så grinagtigt vanvittige, at man knapt tror, det kan være sandt. Men, at der samtidigt lurer en overraskende og trist hemmelighed i baggrunden, som sjældent er blevet bragt frem i lyset – det får publikum opklaret i salen til Milling & Molbechs show.

Showet om Phil Collins og Genesis er det tredje i rækken, som før har handlet om Earth, Wind & Fire og George Michael - det er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.

Billetter til MILLING & MOLBECH - PHIL COLLINS + GENESIS i Aalborg i AKKC/Aalborghallen lørdag 23. marts 2024 kl. 20 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 290-440 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566