menu

Populære Conrad Molden med ekstrashow 

torsdag 10. august 2023 Den britiske komiker Conrad Molden er kendt for sin herlige måde at gøre grin med danskere på, og han er en særdeles populære herre hos nordjyderne. Nu føjer Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) en ekstra omgang af Moldens nye show ÆØÅ på plakaten 8. marts kl. 20.

Først blev Conrad Moldens standup-show i AKKC’s Drivhuset totalt udsolgt i foråret, og nu er hans nye show ÆØÅ 11. november også meget tæt på udsolgt i AKKC.

Derfor er der allerede nu føjet en ekstra omgang ÆØÅ på plakaten fredag 8. marts kl. 20 i Europahallen, hvor Nordjyderne får rig mulighed for at grine af sig selv til en ”super duper dejlig danglish aften”.

Conrad Molden har boet i Danmark længe nok til at gøre grin med alle de unikke ting, vi danskere siger og gør, og det falder i god jord hos danskerne, der tydeligvis elsker at grine af sig selv.

Conrad Molden har nemlig hele tre udsolgte danske turnéer i bagagen, og det tyder på, at hans nye show, der har fået titlen ÆØÅ, bliver mindst lige så populært.

Oh Denmark, you are an yndigt land 
Folk fra andre nationer tænker altid på Nyhavn, Carlsberg og Den Lille Havfrue, når der skal fremhæves noget fra Danmark. Men Conrad Molden har boet i Danmark længe nok til at vide, at det i stedet for bør handle om andreakage, DSB-forsinkelser og at flage med Dannebrog (men kun mens det er lyst). 

I sit seneste show i Drivhuset kom han også ind på emner som pædagoger i flyverdragter i danske børnehaver, hvordan gamle, danske lejligheder er indrettet med utroligt små toiletter, og hvordan danskere stjæler engelske udtryk som at råbe ”surprise” til fødselsdage, fordi det vil lyde helt tosset at råbe ”OVERRASKELSE!”.

Conrad Molden snakker med en skøn og unik omgang danglish, og han tager fat på alle de ting, han lærer af og om os danskere. For eksempel har han lært om Jylland-Sjælland rivaliseringen, Danmarks små byer, fødselsdagstraditioner, og hvordan danskere laver en kop engelsk the.

Det nye show ÆØÅ tager publikum med på en særlig rejse gennem det at bo som international borger i Danmark – fra udfordringerne med det danske sprog til de små, herlige ting, som gør, at vores land er så elskeligt.  

Conrad Molden er far, ægtemand, har en engelsksproget comedy-klub i Aarhus, skriver jævnligt for The Copenhagen Post, og så leverer han altid en publikumsgaranti for en aften med ekstrem hygge til sine shows.

Billetter til Conrad Molden - ÆØÅ fredag 8. marts 2024 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 250 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.  

Billetkontor: +45 9935 5566