menu

Simon Kvamm og HUGORM snor sig forbi AKKC

onsdag 01. november 2023 En HUGORM kan åbenbart lide af vokseværk. Trioen med Simon Kvamm i front vokser i hvert fald på den danske musikscene, og nu sigter de efter at revolutionere det store koncertformat, når de indtager fire af landets største scener. HUGORM snor sig forbi den store scene i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 16. november 2024.

Siden Simon Kvamm, Morten Gorm og Árni Bergmann Jóhannson dannede HUGORM i 2017 har den stået på hårdt arbejde med koncerter på alle landets spillesteder og festivaler samt den seneste albumudgivelse Tro, Hug & Kærlighed, som blev kåret som Årets Rockudgivelse af Gaffa.

Nu har trioen nået en position, hvor det giver mening for dem at tage skridtet videre ind på fire af landets største scener – men det er ikke helt uvant for trioens frontfigur Simon Kvamm at stå på en stor scene.

- Jeg har altid elsket at smelte sammen med et menneskehav i en arena. Så at mit hjertebarn HUGORM nu skal prøve kræfter med det store format er for mig næsten for godt til at være sandt, og jeg glæder mig til at sammensætte et show, man aldrig har set før her til lands, siger Simon Kvamm om det nye show.

HUGORM er kendt for at levere totaloplevelser til deres koncerter, som udfordrer rammerne for en koncert i forhold til det dramatiske, koreografiske og ikke mindst komiske.

Hvad trioen har tænkt sig at levere, når de træder ind på den store scene i AKKC lørdag 16. november 2024 kl. 20, er der ingen, der ved – men der er garanti for, at HUGORM-o-meteret trykkes i bund, og at de leverer et show, som publikum aldrig har set før.

Trænings-tour med Frank Hvam
Når HUGORM indtager landets største scener, bliver det med en ambition og drøm om at redefinere, hvad et stort koncertformat overhovedet er, og hvordan det skal opleves.

Trioen er derfor i øjeblikket i fuld gang med at researche og forberede sig – for som en del af udviklingsprocessen frem mod næste års fire store koncerter, tager HUGORM om lidt rundt til en række af landets teatre og musikhuse sammen med komikeren Frank Hvam for at optimere og eksperimentere med næste års store show.

- Jeg glæder mig til at komme på trænings-tour med min gode ven Frank. Jeg er taknemmelig over, at han er gået med til at coache og hjælpe os med at blive endnu sjovere og skarpere, men samtidig spændt på, om det nu også er nok for ham at agere konsulent, eller han kunne ske at udvikle en lyst til selv at blive en del af arenashowet til næste år, siger Simon Kvamm om trænings-touren med Frank Hvam.

Billetter til Hugorm i AKKC/Aalborghallen lørdag 16. november 2024 kl. 20 kommer i salg fra fredag 3. november 2023 kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 465 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566