menu

Smør basarmen – for det her bliver vildt!

fredag 25. august 2023 Faustix, LIZOT, ItaloBrothers og DJ Casper Ørum fyrer op for kæmpe Bassfest lørdag 16. marts 2024 kl. 20 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Publikum kan glæde sig til at danse til de kæmpe hits som Revolution, Stamp On The Ground, Summer Air og mange flere.

Der vil være pumpende basser og musikalske overraskelser, når Faustix, LIZOT, ItaloBrothers og DJ Casper Ørum forvandler Aalborghallen til en kæmpe Bassfest lørdag 16. marts 2024 kl. 20 i AKKC.

Det er fire topartister, der ikke går på kompromis med musikkvaliteten eller måden, den er mixet på, så det bliver derfor med garanti en kæmpe fest!

Fire af de helt store
Faustix er en dansk DJ og producer, som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene med hits som Revolution og Crying In The Sun.

Han har lavet musik med flere internationale artister blandt andre Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere. 

LIZOT består af den tyske producer Max Kleinschmidt og hans DJ-kollega Patrick Art, som siden 2015 har været en stor succes på de tyske hitlister.

I 2020 fik de deres internationale gennembrud med deres single Weekend, som har opnået over 120 millioner streams. Takket være de specialdesignede LIVE-visuals er hvert LIZOT-show noget ekstraordinært.

Det tyske ’dance project’, Italobrothers, har over én milliard streams alene på Spotify, fået multi-platin-priser i flere lande og spiller udsolgte shows over hele verden.

ItaloBrothers har opnået verdensspændende succes med hits som Stamp On The Ground, Summer Air og My Life Is A Party, og de fyrede den endnu en gang for vildt af på Nibe Festival i år.

DJ Casper Ørum, som mange kender under kunstnernavnet DJ Vision, er en utrolig skarp og rutineret dansk show-DJ med over 25 års DJ-erfaring i både ind- og udland.

Han er en utrolig kompetent DJ, der eminent til at læse sit publikum. Han spiller ikke kun musikken, men holder en fest med sit publikum.

Festen forsætter til Late Night i AKKC
Bare rolig, basarmen behøver ikke at holde fri, når festen slutter, for den gode stemning føres videre ud i nattetimerne til Late Night i AKKC.

Afterparty-stemning, cocktails og endnu mere lækkert musik holder gang i dansegulvet. Det er gratis at deltage til Late Night. Arrangementet er åbent for alle og kræver ikke billet.

Billetter til Bassfest lørdag d. 16. marts 2024 kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen kommer i salg fra mandag d. 28. august 2023 kl. 10:00 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 300 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566