menu

Succesmusicalen NATASJA kommer til Aalborg

tirsdag 21. november 2023 Danmarks ukronede rap- og reggaedronning forlod denne jord for hurtigt, for tragisk og for uretfærdigt – nu vender succesmusicalen NATASJA tilbage på en Danmarksturné for at hylde hendes liv, hendes musik og ikke mindst det menneskelige aftryk, hun nåede at sætte. Publikum kan opleve NATASJA i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 19. – 21. november 2024.

Natasja har med sine udødelige hits som Gi’ mig Danmark tilbage, Op med Ho’det, Ildebrand i byen, Smuk og dejlig og I Danmark er jeg født skrevet sig ind i musikhistorien og danskernes hjerter – og her 16 år efter sin alt for tidlige død, er hun stadig en del af den danske folkesjæl.

Lions Musicals, Live Nation og Clemens Telling samler endnu en gang hele det originale cast, når den musikalske forestilling vender retur, ovenikøbet på Danmarksturné i 2024.

NATASJA tager publikum med ud i alle tænkelige (og et par af de mere utænkelige) hjørner af Natasjas liv, musik og karriere. Publikum kommer med på opturene og nedturene, fra sammenbrud og knoglebrud til glædesudbrud og gennembrud – fra den spæde start til den sørgelige slutning med det fatale trafikuheld på Jamaica.

Den rørende og energiske musikforestilling om Natasjas begivenhedsrige og volatile liv kan opleves i AKKC’s Aalborghallen tirsdag 19. november, onsdag 20. november og torsdag 21. november 2024.

Stjerneros
NATASJA spillede for udsolgte huse i sommeren 2023, hvor taget løftede sig aften efter aften, når publikum dansede og skrålede med på Natasjas mange hits. Musikforestillingen modtog stor anmelderros fra blandt andre GAFFA og Jyllands-Posten.

- Vigtigst af alt er det en fest, der flere gange får publikum op ad sæderne – og for enkelte af os også byder på en stille, trillende tåre på kinden, sådan skrev Jyllands-Posten i deres 5-stjernede anmeldelse af musikforestillingen, som netop understreger den stemning, publikum kan se frem til, når NATASJA kommer til Aalborg.

Bag om NATASJA
NATASJA er instrueret af den anmelderroste og indflydelsesrige instruktør inden for musikdramatik, Nikolaj Cederholm, mens den Grammy- og Reumert-vindende musiker Clemens Telling – bedre kendt som MC Clemens – står bag idé, manuskript og helt nye handlingsbærende sange. På scenen står blandt andre Cisilia Ismailova, Roberta Hilarius Reichhardt, Feven Geles, Pharfar, Caroline Henderson og Trine Appel sammen med et ensemble af dansere.

I dag huskes Natasja for sin hjertevarme men træfsikre personlighed og sin lyst til at tale højt og ærligt – både på vegne af andre unge med multietnisk baggrund, men også for alle, der som hende drømte om en bedre vej frem. At det så tilmed var en vej, vi også kunne danse til og synge med på, er lige netop dét, forestillingen NATASJA hylder og fejrer.

Billetter til NATASJA i AKKC/Aalborghallen tirsdag 19. november 2024 kl. 20, onsdag 20. november 2024 kl. 20 og torsdag 21. november 2024 kl. 20 kommer i salg fredag 24. november 2023 kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 395-825 kr. inkl. gebyr.

Der er Black Friday tilbud med 20% rabat på billetterne. Tilbuddet slutter søndag 26. november til midnat. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Foto: Morten Rygaard

Billetkontor: +45 9935 5566