menu

TA-DAAA! Specialklassen vender tilbage

tirsdag 19. september 2023 Hvor meget glitter og Ta-daa er der egentlig tilbage i voksenlivet? Ikke så meget - men fat mod for Specialklassen er klar til at kaste en masse konfetti ind i hverdagen med deres nye show, TA-DAAA! Publikum kan se frem til en lårklaskende sjov aften, når Specialklassen går på scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 19. september 2024.

I en verden, der efterhånden er blevet så alvorlig, tung og dyster, vender Specialklassen nu tilbage med et helt nyt comedyshow.

Et show, hvor paraderne er sænket, selvironien og satiren er i højsædet, og de krænkelsesparate er sat udenfor døren.

Publikum kan godt begynde at træne mavemusklerne, så de er klar til en aften med latterkramper og fælles grineflip, når Specialklassen indtager scenen i Europahallen torsdag den 19. september 2023 kl. 19.30. 

Hurtige i replikken - endnu hurtigere i hovedet 
Den anmelderroste trio bestående af de professionelle skuespillere og komikere Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup har i over 15 år dannet Specialklassen.

På de 15 år har de rejst landet rundt og fået befolkningen til at grine i tide og utide med alt fra improviseret satire til sketches, sange og punchlines ud fra de idéer og bud, som publikum kommer med undervejs i showene.

De har både medvirket i diverse programmer i TV samt optrådt med deres egne shows på landets store og små comedyscener. 

Sensation på Facebook 
AKKC har efterhånden god erfaring med Specialklassen med en masse udsolgte shows, men også på de sociale medier, hvor de tre herrer demonstrerede, at de også kan få publikum til at grine gennem en skærm.

I 2021 delte AKKC en video på deres Facebook-side med Specialklassen fra TV2-showet Året der gak, der gik viralt, og slog rekorden for antal visninger på AKKC’s side.

Videoen fik 702.000 visninger, 8200 reaktioner, blev delt 4500 gange og fik næsten 1000 kommentarer.

Specialklassen må altså siges at ramme plet i nordjydernes humor.

Morsomme og musikalske 
Sidst de skøre klassekammerater gæstede AKKC, blev der meldt helt udsolgt, og alle i salen fik i den grad trænet deres lattermuskler.

Hertil kvitterede Nordjyske Stiftstidende med 5 stjerner og ordene “Ud over at være nærmest overvældende morsomme er trioen med Kasper Le Fevre, Kasper D. Gattrup og Rasmus Søndergaard bemærkelsesværdigt musikalske”. 

Specialklassen er hurtige i replikken og endnu hurtigere i hovedet - så der er garanti for overraskelser, begejstring og grin, der gør ondt helt ned i maven! 

Billetter til Specialklassen TA-DAAA! torsdag den 19. september 2024 kl. 19.30 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 325 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566