menu

Tømmermænds-søndag i Drivhuset: Skift Netflix ud med live comedy

tirsdag 24. oktober 2023 The Comedy Store x Drivhuset er opskriften på den perfekte søndag, hvor publikum kan komme i søndagsoutfittet, få god (tømmermænds)mad og skifte Netflix ud med live international comedy. Drivhuset forvandles til en tømmermænds-hule i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 12. november.

AKKC og Live Nation har indgået et samarbejde med Live Nation om en helt særlig tilføjelse til Drivhuset, hvor de bringer det populære britiske comedy-show ’The Comedy Store’ til Aalborg.

The Comedy Store x Drivhuset vil foregå på udvalgte søndage, hvor publikum i bedste tømmermænds-stil kan peppe sin søndag op i hyggelige loungeomgivelser med en kold cola og en pose chips, god (tømmermænds)mad og international comedy med tre forskellige komikere på scenen.

The Comedy Store x Drivhuset finder sted for første gang i Drivhuset søndag 12. november, hvor publikum kan glæde sig til et grineren line-up med Jarred Christmas, Christian Reilly og Sully O’Sullivan.

Tre internationale mestre i morsomheder 
New Zealands sensation Jarred Christmas er en af de mest nyskabende og spændende komikere på den britiske scene. Han er kendt for sin kvikke spontanitet, mesterlige improvisationsevner og energifyldte fortællinger.

Christian Reilly er en musikalsk komiker og kendt på den globale comedyscene. Han har optrådt ved talrige internationale comedy-festivaler, på BBC-radio og TV samt i fire sæsoner af den prisvindende stand-up- og sketchserie fra Chortle Award.

Globetrotter og kiwikomiker Sully O’Sullivan blev udråbt som et højdepunkt ved Glasgow International Comedy Festival. Han har medvirket i det australske tv-program The Comedy Channel, støttet den tidligere wrestlingmester Mick Foley på turné og i 2021 var alle hans shows udsolgte.

Vært med kendskab til Danmark   
Aftenens vært er den amerikanske komiker, forfatter og improvisator Abby Wambaugh. Hun optræder og har jævnligt værtsrollen på forskelle standup-shows i både København og Storbritannien.

Derudover er hun medvært på podcasten ’Coping in Copenhagen’, som er en af de mest populære podcasts om livet i Danmark.

The Comedy Store x Drivhuset inviterer publikum til ægte søndagsvibe, hvor der fra kl. 16 er hyggelig brætspilslounge efterfulgt af god tømmermænds-mad og et godt grin i total low key omgivelser.

Billetter til The Comedy Store x Drivhuset søndag 12. november 2023 kl. 18 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 275 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566