menu

Trekløver slynger popmusik ind i Drivhuset

tirsdag 11. april 2023 Nu løfter Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) sløret for endnu flere sprøde navne til Drivhuset. De danske sangerinder Pauline, Dopha og Ameli Dot bringer deres ørehængende indiepop til Aalborg onsdag 4. oktober 2023, hvor de indtager scenen i Drivhuset efter publikum har chillet i loungeområdet og deltaget i fællesspisning.

Programmet for Drivhuset er allerede spækket med spændende oplevelser. Men vi er ikke færdige endnu. AKKC kan nu løfte sløret for Pauline, Dopha og Ameli Dot, der bringer deres sprøde stemmer til Drivhuset onsdag 4. oktober 2023 kl. 18. Og de lover, at det bliver en aften spækket med Girl Power.

Anmelderrost Indiepop  
Pauline slog for alvor igennem med sin single Ny Og Næ, der har været i heftig rotation på danske radiostationer, herunder som P3’s uundgåelige.

Sidste år udgav hun sit debutalbum Noget for Nogen, som høstede hele fem stjerner fra GAFFA, der beskriver hendes musik, som når ”vildt og voldsomt møder sart og skrøbeligt og skaber den perfekte, kuldegysfremkaldende balance”.

Pauline har derudover samarbejdet med Burhan G på singlen Sommer i december. 

Veletableret sangerinde 
Dopha laver melankolsk poprock, som er blevet beskrevet med ord som overbevisende, tryllebindende og ubesværet. Siden udgivelsen af sit anmelderroste debutalbum The Game i 2021, har Dopha blandt andet vundet Årets Talent ved Carl Prisen, været nomineret til Steppeulven og DMA samt spillet på internationale festivaler som by:Larm og Reeperbahn Festival.

Nu bringer hun sit catchy bagkatalog til Aalborg.

Vækstlag i væksthuset 
I Drivhuset elsker vi spændende, nye artister fra vækstlaget. Derfor bliver Pauline og Dopha ledsaget af stjerneskuddet Ameli Dot, der er bedst kendt for sine singler Hanging with Myself, Drunk og den helt nye Machete.

Hendes bagkatalog er lille, men hendes stemme er stor. Ameli Dot sammensmelter soul og indiepop – en cocktail, hun tager med til Drivhuset. Aftenens Drivhus-koncerter suppleres, som altid, med muligheden for at starte dagen allerede kl. 16 i det hyggelige loungeområde og med fællesspisning i salen kl. 18, hvor Restaurant AKKC by Mest tilbyder både en vegansk og kødbaseret ret.

Billetter til DRIVHUSET – Pauline – Dopha - Ameli Dot onsdag 4. oktober 2023 kl. 18 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten. 

Billetkontor: +45 9935 5566