menu

Verdens Farligste Dyr: Round Two!

mandag 23. oktober 2023 Nordjyderne kan ikke få nok af Sebastian Klein. Formiddagsudgaven af showet ’Verdens farligste dyr’ er tæt på at være udsolgt, men heldigvis for nordjyderne melder han nu klar til Round Two af showet lørdag 13. januar kl. 15.00 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

Sebastian Klein har fortryllet danskerne i årevis med sin dybt fascinerende viden om dyrelivet og hans uovertrufne evne til at engagere både børn og voksne.

Måske det er en af grundende til, at det første show i AKKC er næsten udsolgt. Heldigvis er han klar med et ekstrashow, så nordjyderne kan nå at sikre sig en billet til eftermiddagsudgaven af ’Verdens farligste dyr’ på Europahallens scene i AKKC lørdag 13. januar kl. 15.00.

Små kryb og tunge giganter 
I showet ’Verdens farligste dyr’ tager Sebastian Klein publikum med på en bemærkelsesværdig rejse gennem en række historier om de dyr, han anser for at være de mest frygtindgydende på vores planet.

Både tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner træder ind i rampelyset. Men frygt ikke, for han deler også værdifulde råd, så publikum er forberedt, hvis de nogensinde skulle befinde sig ansigt til ansigt med et af de farlige dyr!

Værdifuld karakter 
Sebastian Kleins passion for dyr og natur har været tydelig i alle aspekter af hans arbejde. Han har gjort det til sin mission at formidle den komplekse verden af dyr på en letforståelig måde, hvilket gør ham til en favorit blandt skolebørn og deres forældre.

Han har evnen til at bringe den vilde natur ned i børnehøjde og gør det til en fornøjelse at lære om dyrelivet.

Sebastian Klein har haft en bemærkelsesværdig karriere i tv-verdenen, hvor han har markeret sig som en værdifuld karakter inden for naturformidling og børneunderholdning. Han har blandt andet været med i programmerne ’1 døgn, 2 hold, 3 dyr’, ’Naturpatruljen’, ’Stormester’, ’Anton min hemmelige ven’ og mange flere.

Publikum kan se frem til en sjov, spændende og lærerig dag med Sebastian Klein som kompagnon.

Billetter til Sebastian Klein – Verdens Farligste Dyr i Aalborg i AKKC/Europahallen 13. januar 2024 kl. 15.00 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 170 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566