menu

When Saints Go Machine indtager Aalborg med elektronisk magi

onsdag 29. november 2023 Den anmelderroste musiktrio When Saints Go Machine indtager scenen i Drivhuset med deres hypnotiserende beats, som en del af deres kommende Danmarksturné, onsdag 30. oktober 2024 i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).

When Saints Go Machine har i løbet af de sidste mange år etableret sig som en af Danmarks mest spændende musikgrupper inden for elektronisk musik og har samtidig opnået stor international anerkendelse for deres unikke lydunivers.

Efter en totalt udsolgt koncert den 25. november 2023 i Den Grå Hal i København er de tre bandmedlemmer mere end klar til at tage på Danmarksturné i det nye år.

En enestående elektronisk fest
When Saints Go Machine inviterer indenfor i deres unikke univers, hvor musikken ikke blot høres, men i den grad også mærkes, når de traditionen tro skaber en magisk forbindelse mellem publikum og scenen til deres koncerter.

Publikum kan se frem til en elektronisk fest, der efterlader dybe indtryk og cementerer bandets status, som et af Danmarks mest enestående live-acts.

Gruppen udgav tidligere i år albummet ”Rosy”, som har høstet rosende ord fra blandt andre GAFFA, der i deres anmeldelse understreger, at når året afsluttes, vil sangen "Gone" stå tilbage som en af de stærkeste, ufortrødne og forbløffende singler fra 2023.

Albummet har også høstet en flot, femstjernet anmeldelse fra Jyllands-Posten, der skriver, at ”lige her behersker de den kantede, elektroniske popmusik som ingen andre”. Så nordjyderne kan se frem til et brag af en oplevelse, når bandet indtager Aalborg til oktober.

When Saints Go Machine har gennem årene skabt et unikt rum mellem lyd og følelser i deres lyriske billeder, hvor det nyeste album blot er det seneste kapitel af deres musikalske rejse, der begyndte med ”Konkylie” tilbage i 2011.

Fællesspisning inden koncerten
Som ved alle andre arrangementer i Drivhuset, skydes aftenen i gang med brætspilshygge og fællesspisning, inden When Saints Go Machine indtager scenen. Fællesspisningen foregår i ægte højskole stil, så publikum kan glæde sig til en hyggelig aften, hvor der er fuld smæk på hverdagsmagien.

Billetter til Drivhuset - When Saints Go Machine i AKKC onsdag 30. oktober 2024 kl. 18 går i salg fredag 1. december kl. 12 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 275 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566