menu

Aalborg med i international comedyfestival

mandag 26. februar 2024 Til september bliver den populære internationale comedyfestival, Comedy Stop, udvidet fra kun at foregå i København til også at besøge Aalborg. Og det er ikke hvem som helst, der går på scenen under festivalen. Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) kan nu løfte sløret for et af de første hovednavne – canadiske Katherine Ryan med comedyshowet Battleaxe lørdag 7. september kl. 20 i Aalborghallen.

De internationale komikere står i kø for at komme til Aalborg. Det er ikke længe siden den skotske komiker Daniel Sloss indtog AKKC og lagde salen ned med et show, der fik 5 stjerner hele rækken rundt.

Kort tid forinden breakede AKKC nyheden om, at den engelske verdensstjerne Russell Howard kommer til Aalborghallen allerede til april, og nu gør de det minsandten igen.

Denne gang har AKKC dannet et samarbejde med Live Nation om, at den populære internationale comedyfestival, Comedy Stop, lægger vejen forbi Aalborg, som det eneste andet sted udover København.

Festivalen foregår 5.-8. september, hvor stribevis af kendte, internationale komikere går på scenen.

Katherine Ryan klar til Aalborg
AKKC kan nu løfte sløret for, at det første internationale navn på plakaten bliver den canadiske skuespiller og komiker Katherine Ryan, der blandt andet er kendt fra de to Netflix-specials In Trouble og Glitter Room, ligesom hun også medvirker i den populære Netflix-komedieserie The Duchess.

Derudover har Katherine Ryan været medvært på seks sæsoner af Comedy Centrals’ smash-hitshow Your Face Or Mine sammen med komikeren Jimmy Carr, der også har stået på scenen i Aalborghallen flere gange, og hun har været dommer på fire udgaver af Comedy Centrals’ store hit Roast Battle.

Katherine Ryan er en af sin generations skarpeste og mest fremtrædende komikere, og hun går på scenen i Aalborghallen lørdag 7. september med sit nye comedyshow Battleaxe.

Comedyfestival med vokseværk
Comedy Stop havde premiere i 2022 i København og har siden vokset sig større og større. Helt markant bliver det dog i år, hvor festivalen løber af stablen for tredje gang og altså har fået Aalborg med som ”stop” på festivalen.

Til Comedy Stop får publikum en unik mulighed for at opleve international standup af højeste kvalitet på dansk grund.

Festivalen bringer en række navne til forskellige venues i København og på AKKC’s tre scener i Aalborg – så både Aalborghallen, Europahallen og Fakultetet bliver fyldt med latterbrøl.

Til festivalen kan publikum opleve enkeltstående solo-shows med hver komiker, og billetter til hvert show sælges separat, så man har mulighed for selv at håndplukke, hvilke shows man vil opleve i løbet af dagene.

Flere navne på komikere til festivalen bliver løbende offentliggjort.

Billetter til Katherine Ryan - Battleaxe lørdag 7. september 2024 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen kan købes fra fredag 1. marts kl. 10 i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 365-575 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566