menu

BROS klar med ekstra show i Aalborg

mandag 29. januar 2024 Til efteråret drager Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush (bedre kendt som Adam og Noah), Mahamad Habane og Melvin Kakooza på Danmarks første og største Comedy Arena Tour med comedyshowet BROS – Så blev der mørkt. Showet har på landsplan allerede solgt imponerende 55.000 billetter, og nu er de klar med et ekstra show i Gigantium lørdag 21. september 2024.

Joel Hyrland, Hadi Ka-Koush, Mahamad Habane og Melvin Kakooza er populære navne på den danske comedyscene, der alle har vundet awards for deres comedy og spillet utallige shows landet rundt.

Nu er de fire BROS gået sammen, og til efteråret drager de på den første og største danske Comedy Arena Tour nogensinde med det nye live comedyshow BROS – Så blev der mørkt. De bringer en kombination af mørk humor i spil, som Danmark aldrig har set det før.

BROS besøger kun Aalborg, Odense, Aarhus og København med imponerende 14 shows i alt, der allerede har solgt over 55.000 billetter på landsplan.

Nu får det nordjyske publikum, der endnu ikke har købt billet til det første show, også mulighed for at opleve de fire BROS på én og samme scene - for BROS er nu klar med et tidligt ekstra show lørdag 21. september kl. 16 i Gigantium.

Et stjernespækket hold
Joel Hyrland og Hadi Ka-koush, skaberne af Adam & Noah, har heldigvis indvilget i at optræde sammen igen, og denne gang i nye rammer. Hadi Ka-Koush har derudover taget Danmark med storm, da han var med i den seneste sæson af det populære TV2-underholdningsprogram Stormester.

Mahamad Habane har slået sit navn fast i toppen af dansk comedy, og er lige nu aktuel i programmet LOL: Den der ler sidst, hvor ti af Danmarks sjoveste ansigter kæmper om at være den, der ler sidst på Prime Video Danmark.

Melvin Kakooza er aktuel i TV2-rejseprogrammet Verdensmænd med Tobias Dybvand og Bo Lydmand, og er med i den nyeste sæson af DR-programmet I hjernen på Stjernen. Til februar har Melvin Kakooza derudover værtsrollen sammen med Josephine Højbjerg, når TV2 Echo afholder Echoprisen 2024.

BROS – Så blev der mørkt er arrangeret af All Things Live.
Billetter til BROS – Så blev der mørkt lørdag 21. september 2024 kl. 16 i Gigantium kommer i salg torsdag 1. februar 2024 kl. 10 og kan købes
i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 345-445 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566