menu

Intimkoncert med Eagle-Eye Cherry

fredag 12. januar 2024 Der er nogle sange, der definerer en æra. Eagle-Eye Cherrys ikoniske 90’er hit ‘Save Tonight’ er uden tvivl sådan en sang. Den svensk-amerikanske singer-songwriter er tilbage med sin Back on Track World Tour, og han lægger vejen forbi Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 15. februar, hvor nordjyderne kan opleve ham helt tæt på til intimkoncert i Fakultetet.

Med over 500 millioner afspilninger på Spotify er 90’er hit-singlen ’Save Tonight’ blevet en kommerciel succes verden over. Selvom verdenshittet har 25 år på bagen, er det stadig en vaskeægte banger, som mange i dag hører igen og igen.

Eagle Eye-Cherry har holdt pause fra musikscenen, men nu er han Back on Track med sit nye studiealbum og en ny verdensturné, som har fået samme navn.

Back on Track i intime rammer
Det nye studiealbum danner grobund for Eagle-Eye Cherry’s Back on Track World Tour, som heldigvis fører ham til Aalborg torsdag 15. februar kl. 20.

Musikken fra Eagle-Eye Cherry’s nye album er inspireret af idolerne fra hans teenageår, og viser at han står fast og selvsikkert igen efter at have været igennem hårde tider med masser af tvivl på sig selv og musikken.

- Aldrig har mit album været så klar til at blive udgivet og spredt. Jeg længes efter, at du kommer til at høre, hvad jeg har arbejdet med så længe nu. At komme på scenen igen og have mulighed for at give alt og lidt til, siger Eagle-Eye Cherry om Back on Track World Tour.

Det nordjyske publikum får mulighed for at komme helt tæt på den svensk-amerikanske sanger og sangskriver, når han går på scenen i Fakultetet, hvor der kun er plads til 224 siddende publikummer – det bliver intimt, men stort!

Billetter til Eagle-Eye Cherry – Back on Track World Tour torsdag 15. februar 2024 kl. 20 i AKKC/Fakultetet er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 375 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566