menu

Mads de Krak med nyt onemanshow 

tirsdag 13. februar 2024 Comedy er efterhånden blevet en integreret del i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), hvor også de mest lovende talenter inden for dansk comedy får mulighed for at udfolde sin standup – og én af dem er Mads de Krak, der allerede tirsdag 12. marts, går på scenen i Fakultetet med onemanshowet Madsere af succes?

AKKC’s scener har gennem tiden været flot besøgt af Danmarks største og bedste komikere samt stribevis af verdenskendte, internationale komikere. Scroller man igennem AKKC’s kulturkalender, kan man ikke undgå at støde på den populære comedygenre.

Med imponerende danske og internationale navne som Russell Howard, Conrad Molden, Linda P, Mick Øgendahl, Lasse Madsen, Andreas Bo og Jan Gintberg i kalenderen, kan det nordjyske kongres- og kulturhus endnu en gang byde på stjerneklasse-standup i hele 2024.

Men det er ikke kun store navne, der får lov til at skinne på de nordjyske scener. Upcoming komikere som Peter Werner, Anne Bakland og Simon Væver har også indskrevet sig i AKKC’s comedykalender med deres helt nye – og for nogen første – onemanshows.

Og en der også er klar til at underholde det nordjyske publikum, er den unge standup-komet, Mads de Krak, der går på scenen i Fakultetet med sit tredje onemanshow Madsere af succes? tirsdag 12. marts 2024 kl. 20.

Kan Mads få Madsere af succes? 
Mads de Krak har efterhånden lavet standup i 8 år, og er et af de mest lovende navne indenfor dansk standup, men det er først nu, han nyder det mere end nogensinde før.

Derfor har han for alvor besluttet at vælge comedyscenen til at brede sine skørheder ud. 

Han debuterede med sit første onemanshow Hvem fanden er Mads de Krak? i 2019, og allerede i 2021 var han klar med opfølgeren Drengestreger.

Nu står han så klar med sit tredje onemanshow Madsere af succes?, hvor han vender emner fra stort til småt, og deler ud af sine skøre observationer og besynderlige hverdagsproblemer.

I løbet af showet bringer Mads de Krak flere forskellige temaer på banen, som ikke nødvendigvis har en fællesnævner – ud over jokes og latter som hovedmål. Og hvem ved, måske fører aftenen til Madsere af succes?’

I slutningen af februar afholdes Open Mic på Comedy Zoo i København, hvor Mads de Krak har fået æren af at være aftenens vært. 

Billetter til Mads de Krak – Madsere af succes? tirsdag 12. marts 2024 kl. 20.00 i AKKC/Fakultetet er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 235 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study. 

Billetkontor: +45 9935 5566