menu

Phil Collins hyldes af Milling og Molbech

onsdag 21. februar 2024 Verdensstjernen Phil Collins og rockbandet Genesis’ livshistorie fortælles af de to danske radioværter og DJ’s Henrik Milling og Nicolai Molbech i et show, der på allerbedste vis kombinerer koncert med live podcast. Nordjyderne kan opleve det hele i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 23. marts 2024.

Another Day In Paradise, In The Air Tonight, You’ll Be In My Heart, Against All Odds, Two Hearts og mange, mange flere. Listen over Phil Collins’ sange er uendelig lang, og det samme gælder for rockbandet Genesis, hvor Phil Collins startede som trommeslager og endte med at overtage rollen som forsanger.

Nu hylder de danske radioværter og DJ’s Henrik Milling og Nicolai Molbech den verdenskendte stjerne, rockbandet og de mange hits i et to timer langt historiebåret lydværk i mødet mellem en koncert og en live podcast. Det hele bakkes op af Jan Glæsels skarptslebne stjerneorkester Rumors Corner.

Publikum kommer med på hele rejsen – fra Phil Collins’ tid i bandet Genesis og hans solokarriere med de mange fantastiske hits og bedrifter til en overraskende og trist hemmelighed, som sjældent er blevet bragt frem i lyset.

Showet gæster AKKC’s Aalborghallen lørdag 23. marts kl. 20, hvor der i den grad er lagt op til en aften med spændende historier og hits på stribe.

Et MUST DO-show
Nordjyderne har i den grad noget at se frem til, når d’herrer Milling og Molbech gæster Aalborg med det populære showformat. Manden bag Nibe Festival var forbi Musikhuset i Aarhus for at få en smagsprøve på Phil Collins-showet – og det var til stor begejstring.

- Jeg elskede det forrygende show, elskede musikken, elskede Milling og Molbechs ’talks’ og grundighed, elskede bandet, elskede stemningen. Det var en enestående oplevelse og en kæmpe fest, hvor det store publikum sang, dansede og festede med. Hvis man er til fantastiske Phil Collins eller helt unikke Genesis, så er det her show et MUST DO, siger manden, der står i spidsen for Nibe Festival, Peter Møller, om showet.

Og for en rigtig aalborgdreng som Henrik Milling, der er født og opvokset i 9210, bliver det noget helt særligt, når den populære DJ-duo går på scenen lørdag 23. marts i lige netop Aalborg.

- For mig er det helt vildt at få lov til at komme hjem til min fødeby og fremvise et helt nyt scenekoncept, som vitterligt aldrig før er lavet på verdensplan. Aalborg! I kan glæde jer til en masse overraskelser om Phil og en fest uden lige, siger Henrik Milling om showet.

Showet om Phil Collins og Genesis er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet. Det er det tredje show i rækken, som tidligere har handlet om ikoniske Earth, Wind & Fire og George Michael.

Billetter til Milling & Molbech – ”Phil Collins + Genesis” lørdag 23. marts 2024 kl. 20 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290-440 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566