menu

Sissels Jul vender retur til AKKC

tirsdag 27. februar 2024 Siden 2013 har Sissel Kyrkjebø hvert år op til jul turneret for fulde huse i Norge, Sverige, Island og Danmark med Sissels Jul. I år gør hun det igen – og denne gang vender hele Skandinaviens juledronning retur til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) torsdag 12. december 2024 med den eftertragtede julekoncert.

Julen er en vigtig højtid for Aalborg Kongres & Kultur Center, der allerede har Årets Julekoncert med Stig Rossen og juleballetten Sneprinsessen i kalenderen.

Men nu kan det nordjyske kongres- og kulturhus løfte sløret for endnu en magisk juleoplevelse, ovenikøbet med hele Skandinaviens juledronning, Sissel Kyrkjebø.

AKKC har tidligere haft fornøjelsen af Sissels Jul – senest i 2021 – men i 2024 vender den norske sangerinde heldigvis tilbage til AKKC for at sprede masser af julestemning med sin fortryllende stemme og karisma.

Sissel Kyrkjebø har i mange år turneret for udsolgte sale i hele Skandinavien med sine fortolkninger af smukke, klassiske julesange – og derfor er Sissels Jul for mange blevet en tradition for optakten til julen.

Nordjyderne kan allerede nu sætte kryds i kalenderen torsdag 12. december 2024 kl. 19, når Sissel Kyrkjebø og orkesteret går på AKKC’s store scene med dette års Sissels Jul.

Ny oplevelse hvert år
Sissel Kyrkjebø betragter selv Sissels Jul som et af de største højdepunkter i forbindelse med julen, og fra år til år fornyer hun koncerten med forskellige, kendte sange – og endda nogle helt nye.

Men udover sin krystalklare stemme har Sissel Kyrkjebø også en særlig evne til at få publikum til at føle, at hun synger direkte til dem – og kun dem.

- Jeg vil skabe en ny oplevelse for publikum hvert år. Mit mål er, at dem, der kommer til koncerten, kommer i julestemning, oplever at smilebåndene har været i aktion, og får lidt stof til eftertanke, når de efterfølgende går ud i vintermørket, siger Sissel Kyrkjebø om dette års Sissels Jul.

I løbet af årene har Sissel Kyrkjebø gjort et stort indtryk på publikum verden over med sine magiske julekoncerter, og alene i de nordiske lande har over en million mennesker set hendes julekoncerter.

Dette års Sissels Jul har premiere 20. november i Skellefteå i det nordlige Sverige, hvorefter Sissel Kyrkjebø og hendes stjernespækkede orkester drager videre gennem store dele af Sverige og Norge for så at afslutte turnéen i Danmark op til jul.

Billetter til Sissels Jul torsdag 12. december 2024 kl. 19 i AKKC/Aalborghallen kommer i salg fredag 1. marts kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 485-545 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566