menu

Stor anmelderros til Askepot – The Musical 

tirsdag 19. marts 2024 Nordjyderne kan godt begynde at glæde sig til maj, hvor den anmelderroste, musikalske oplevelse Askepot – The Musical gæster Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med hele seks forestillinger fra 8.-12. maj 2024. Musicalen har begejstret anmelderne, og de er ikke i tvivl om, at der venter det nordjyske publikum ’en fornøjelse fra ende til anden’.

Skoene er stadig af glas, den onde stedmor er stadig ond og den store kærlighed er stadig på spil, men ellers er intet helt ved det gamle!

Tidligere på måneden blev et af historiens allerstørste kærlighedseventyr for første gang fremført i farvestrålende nye klæder, da stjerner som Stig Rossen, Caroline Henderson, Johanne Milland, Rasmus Brohave og Pelle Emil Hebsgaard gik på scenen til premieren på Askepot – The Musical – en vellykket premiere i Tivolis Koncertsal, der høstede 6- og 5-stjernede anmeldelser.

Nu drager Askepot – The Musical på Danmarksturné for at sprede masser af magi, musik, humor, fashion og romantik til resten af landet – og til nordjydernes glæde står musicalen klar med seks fortryllende forestillinger på AKKC’s store scene i Aalborghallen fra den 8.-12. maj.

Humor og bunkevis af popsange 
Til premieren i København var AKKC også med på den røde løber, hvor de tog en snak med det stjernespækkede cast fra musicalen.

Her fangede de blandt andre Johanne Milland, der kan ses i rollen som Ella/Askepot, og spurgte hende, hvorfor nordjyderne netop skal tage ind og se musicalen.

- Jeg synes helt klart, at nordjyderne skal tage ind og se musicalen, fordi den er fantastisk – det er eventyr, det er popmusik, det er ben i næsen, det er fest, det er sjovt, og den har noget på hjerte. Jeg tror, nordjyderne vil elske det, sagde Johanne Milland om musicalen.

Derudover fangede de også Den Gode Fe, der spilles af Pelle Emil Hebsgaard – en rolle, der bliver fremhævet som et humoristisk højdepunkt i sig selv. 

- Musicalen handler om at finde sig egen vej i livet, og samtidig er den også proppet med humor og bunkevis af popsange – megafede Rasmus Seebach hits, sagde Pelle Emil Hebsgaard om Askepot – The Musical. 

Musikken er en stor del af popmusicalen, og bag musikken til musicalen står dansk musiks helt egen Rasmus Seebach, der i tæt samarbejde med Ankerstjerne og Andreas Sommer har skrevet det ene pophit efter det andet.

Det er første gang, Rasmus Seebach skriver nye sange til en musical, og lige netop hans evne til at lave popsange, der tager udgangspunkt i årtiers dansk musiktradition og samtidig ikke er bange for at føre musikken i nye retninger, gør ham til den perfekte sangskriver til lige netop Askepot – The Musical. 

Stjernecast høster flotte anmeldelser  
Det fortryllende kærlighedseventyr har fået sig en musikalsk og humoristiske makeover med et stjernespækket hold af skuespillere og sangere, et helt nyt manuskript af Line Knutzon og stribevis af pophits fra selveste nogle af Danmarks helt store musikalske stjerner – og det er en makeover, der især falder i god jord hos anmelderne.

- Knutzon, Seebach, Ankerstjerne og Sommer har skabt en særdeles vellykket forfriskende nyfortolkning af det flere hundrede år gamle eventyr: Det er fejende flot, velspillet og -sunget, og ikke mindst særdeles morsomt. Stjernerne funkler på stribe!, skrev Out and About om Askepot – The Musical, som de gav flotte seks stjerner.

AKKC og flere af de nordjyske medier var også til stede til premieren i København for at få en forsmag på, hvad nordjyderne kan glæde sig til, når musicalen kommer til Aalborg – og de var særdeles begejstrede for den nye popmusical.

Forestillingen formår på imponerende vis at kombinere humor, visuel pragt og tankevækkende elementer, der gør den til en fornøjelig oplevelse for både unge og gamle, skrev nordjyske APPETIZE om musicalen, som de også kvitterede med seks stjerner.

Nordjyderne kan derfor godt begynde at glæde sig til et underholdende, overdådigt og musikalsk show, når Askepot – The Musical lægger vejen forbi AKKC den 8.-12. maj. 

Billetter til Askepot – The Musical 8.-12. maj 2024 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 375-525 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study. VIP-billet: 825 kr. inkl. gebyr.

Billetkontor: +45 9935 5566