menu

The Comedy Store x Drivhuset: Tre topklasse-komikere på plakaten

mandag 22. januar 2024 Samarbejdet med Live Nation om at bringe det kendte, internationale standup-koncept The Comedy Store til Drivhuset på udvalgte søndage fortsætter – og nu løftes sløret for de tre topklasse-komikere, der indtager Drivhus-scenen i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) søndag 11. februar 2024.

The Comedy Store x Drivhuset er opskriften på den perfekte søndag, hvor publikum kan komme i søndagshabitten, få god (tømmermænds)mad og skifte Netflix ud med live, international comedy.

Samarbejdet mellem Live Nation og AKKC blev for første gang afviklet i november 2023, og nu er anden omgang af samarbejdet klar til at stå med tre nye komikere på plakaten.

Søndag 11. februar 2024 kl. 18 kan publikum igen tage et afbræk fra hverdagen og peppe søndagen op sammen med komikerne Michael Akadiri, Lara Ricote og Dinesh Nathan.

Den amerikanske komiker Abby Wambaugh var vært på premieredagen, og den rolle tager hun heldigvis på sig igen til februar.

Aftenens hovedpersoner
Michael Akadiri er en hurtigt stigende, prisvindende komiker og kommende læge. Han vandt The Komedia New Comedian Of The Year Award i 2020, og nåede finalen i London ved BBC New Comedy Awards i 2021.

Hans naturlige charme og frække, observationsbaserede stil har gjort stort indtryk på den britiske comedyscene, og han optræder på de største comedyklubber i Storbritannien – herunder Comedy Store, Glee Club og Up The Creek.

Michael Akadiri kan ses i den seneste sæson af The Stand Up Sketch Show.

Den 27-årige komiker, Lara Ricote, er lige dele mexicansk, amerikansk og venezuelansk – og er lige så forvirret over det, som alle andre er.

Hun er en attraktiv historiefortæller i Amsterdam, men laver også standup, sketches og nyhedsprogrammer, og så underviser hun også i standup. Derudover laver hun improvisation, selvom ingen beder hende om det.

Efter at have vundet adskillige gong-shows, blev Dinesh Nathan kåret som Sydkystens Komiker Of The Year og var finalist i Komedia New Act-konkurrencen samt den eftertragtede Leicester Mercury Comedian Of The Year-konkurrence.

Når Dinesh Nathan går på standup-scenen, er det med et højt energiniveau og en sarkastisk, selvnedgørende synsvinkel - han er en publikumsbehager uden at behage for meget.

Aftenens vært er endnu en gang den amerikanske komiker, forfatter og improvisator Abby Wambaugh. Hun optræder og har jævnligt værtsrollen på forskelle standup-shows i både København og Storbritannien.

I 2022 åbnede hun for Sofie Hagens danmarksturné. Derudover er hun medvært på podcasten ’Coping in Copenhagen’, som er en af de mest populære podcasts om livet i Danmark.

Billetter til The Comedy Store x Drivhuset søndag 11. februar 2024 kl. 18 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 275 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Billetkontor: +45 9935 5566